Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Porteføljeforvalter Stein Svalestad og hans team av fondseksperter har valgt ut 20 eksterne fond som får stempelet Anbefalt av SKAGEN.

Da aksjesparekonto ble innført i fjor, fikk du mulighet til å samle alle dine aksjer og aksjefond på én og samme konto. Praktisk og oversiktlig, i tillegg til utsatt skatt på gevinsten. For at du skal kunne samle alle dine fond på en aksjesparekonto hos oss, tilbyr SKAGEN nå Norges største handelsplattform med over 600 aksjefond å velge mellom, dersom du sparer på en aksjesparekonto i SKAGEN. 

Trenger du så mange fond? Trolig ikke, men for å gjøre det enklere å velge lanserer vi samtidig «Anbefalt av SKAGEN». Våre fondseksperter, med forvalter Stein Svalestad i spissen, har valgt ut en rekke aksjefond innenfor ulike grupper, slik at du kan finne akkurat de fondene som kan gi deg god langsiktig avkastning.

-  Vi ser at det kan være vanskelig å finne de fondene som passer deg i jungelen av fond. Nå lanserer vi over 600 eksterne aksjefond, men hvordan skal du finne de som passer deg? Vi har derfor jobbet med å plukke ut våre anbefalte eksterne fond – fond vi mener vil gi kundene den langsiktige avkastningen de fortjener, sier porteføljeforvalter Stein Svalestad.

Enkelt å velge

Det er lett å bli overveldet over alle mulighetene i fondsmarkedet. Hvilke aksjefond passer best for deg?

Alle eksterne aksjefond som blir anbefalt av SKAGEN er tydelig merket. Det gjør det enklere å finne dem, enten du ser gjennom hele listen på over 600 fond, eller går inn på de ulike kategorisidene. Siden alle fondene kun blir tilgjengelig for de som har aksjesparekonto (ASK), må du logge deg inn for å se hvilke fond som er anbefalt av SKAGEN.

Selvstendig vurdering

Stein og de andre ekspertene har satt opp en rekke kriterier for hvordan de skal velge ut de anbefalte eksterne fondene. Det er kun de som passerer nåløyet som får anbefalt-stempelet.

- Vi er opptatt av at det skal være fondene vi anbefaler blir vurdert helt selvstendig. Derfor er det kun eksterne fond vi vurderer, selv om SKAGENs fond i mange tilfeller kan være bedre. Vi ønsker at kundene skal være trygge på at anbefalingene skjer ut fra objektive kriterier, sier Stein.

Stein og teamet følger fondene som er anbefalt av SKAGEN nøye. Oversikten vil bli jevnlig oppdatert, og dersom noen fond ikke leverer som forventet vil de bli byttet ut.

Forvalterne i SKAGENs egne aksjefond har fortsatt fullt fokus på forvaltningen av sine fond. Det kan de ha ved at vi holder fondene som får Anbefalt av SKAGEN-stempelet separat fra våre egne fond. 

Opprett aksjesparekonto nå

Har du ikke aksjesparekonto ennå? Husk at skattefritaket for å flytte aksjefond til ASK avsluttes fra nyttår. Vil du være helt sikker på å slippe skatt på flyttingen anbefaler vi at du oppretter aksjesparekonto allerede nå.

Med en aksjesparekonto kan du når som helst bytte fond, og ta ut investert beløp skattefritt, så lenge du lar gevinsten stå på konto. 

Du kan opprette så mange aksjesparekontoer du selv vil – det er helt gratis. Det koster heller ingenting å flytte aksjefondene dine til ASK, så lenge du gjør det før nyttårsaften 2018.

Les også

Les mer om Anbefalt av SKAGEN

Start aksjesparekonto nå 

Flytt aksjesparekonto til SKAGEN

 

SKAGENs anbefalte eksterne aksjefond kan ikke oppfattes som en personlig investeringsanbefaling (investeringsrådgivning). De anbefalte eksterne aksjefondene er valgt ut fra en rekke kriterier av profesjonelle forvaltere. Dersom du ønsker investeringsrådgivning, som er hensyntatt din økonomiske situasjon og risikotoleranse, kan du kontakte Kundeservice.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up