Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Mann foran trær
Vi jobber med å tilby opptil 200 fond på vår aksjesparekonto, sier Pål Bergskaug.

Da aksjesparekonto ble tilgjengelig 1. august i fjor lanserte SKAGEN første trinn i det som er en langsiktig plan for å tilby en solid aksjesparekonto til kundene våre. Siden den gang har vi jobbet på for å forbedre og utvide løsningen.

- Vi vet at mange av våre kunder ønsker flere aksjefond å velge mellom. De ønsker å samle fondene sine på ett sted, og kunne få full oversikt og fleksibilitet. Det jobber vi med nå. Planen er å tilby rundt 200 norske og utenlandske aksjefond, med ulike mandater og forvaltningsstiler, sier Pål Bergskaug leder for formuesforvaltning i SKAGEN.

Det er et komplekst arbeid som ligger bak, både å velge ut fondene som skal være med i ordningen og sørge for at alt fungerer som det skal. I tillegg legger vi vekt på at du som kunde opplever rådgivning på vårt utvidete fondstilbud på samme nivå som du er vant til fra til i dag.

Ha flere kontoer

Rett før jul vedtok Stortinget å utvide tidsfristen for å flytte aksjefond til aksjesparekonto. Nå kan du bruke hele 2018 på å tenke deg om. Et godt tips, mens vi jobber med å ferdigstille den nye aksjesparekontoen, kan være å opprette flere aksjesparekontoer.

Du kan ha flere kontoer hos en forvalter, og du kan opprette aksjesparekonto hos alle forvalterne hvor du har aksjefondsandeler. Ønsker du senere å samle andelene dine ett sted, er det enkelt å gjøre elektronisk.

Med den utvidete tidsfristen er det uansett ikke hastverk med å bestemme seg. Vent til du finner den løsningen som passer deg best.

Vil du holde deg oppdatert på nyheter rundt aksjesparekonto? Meld deg på nyhetsbrevet vårt .

Les også

Dette er aksjesparekonto
Spørsmål og svar

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up