Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Alexandra Morris starter som ny investeringsdirektør i SKAGEN. Foto: Sparebank 1

Den nye investeringsdirektøren, Alexandra Morris, har 20 års erfaring fra finansindustrien. Hun kommer til SKAGEN fra DNB Asset Management der hun har vært investeringsdirektør siden august 2015.

- Vi er veldig glad for at Alexandra har valgt SKAGEN. Hun er godt kjent og vel respektert i finansindustrien og vi ser frem til at hun skal bidra til å levere best mulig risikojustert avkastning og service til våre kunder, sier Henrik Lisæth, styreleder i SKAGEN.

Alexandra er autorisert finansanalytiker (AFA) og har bakgrunn som porteføljeforvalter og finansanalytiker. Fra 2004-2015 var hun senior porteføljeforvalter for to av Odins europeiske aksjefond, før hun startet som investeringsdirektør i DNB Asset Management. I tillegg har Alexandra hatt flere styreverv, blant annet i Nordic Nanovector, et norsk børsnotert bioteknologiselskap og leder av valgkomiteen i teknologi- og forsvarsselskapet Kongsberg Gruppen.

- SKAGEN Fondene er det mest spennende forvaltermiljøet i Skandinavia og nyter stor anseelse i markedet hos sine kunder og stor respekt fra sine konkurrenter. Å få sjansen til å være med å videreutvikle SKAGEN i årene som kommer ser jeg på som en fantastisk mulighet. Jeg har etter et knapt år i DNB kommet til erkjennelsen av at jeg trives best i mindre og mer konsentrerte og fokuserte forvaltningsmiljøer hvor det er kort avstand mellom kunder, medarbeidere og ledelse, sier Morris.

Alexandra starter 1. september og vil da lede porteføljeavdelingen med 23 porteføljeforvaltere. Hun vil jobbe tett med administrerende direktør Leif Ola Rød i sin nye rolle.

Les også: Alexandra Morris velger SKAGEN

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up