Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

De siste ukene har vi hatt en økning av kunder som lurer på hva de skal gjøre med pensjonsordningen sin. Flyttemarkedet for pensjon kan virke forvirrende for de fleste av oss, men i SKAGEN er det enkelt.

Disse pensjonsordningene kan du flytte til SKAGEN:

  • Har du jobbet i privat sektor og sluttet i jobben har du mest sannsynlig fått et pensjonskapitalbevis. Det flytter du enkelt til SKAGEN. Slik gjør du det på et par minutter
  • For en del år tilbake var det mange som startet en skattegunstig IPA-sparing (Individuell pensjonsavtale). Ordningen ble lagt ned for 10 år siden, men pengene er fortsatt låst i ordningen. Har du en IPA-avtale uten Unit Link kan du flytte den til oss. Ta kontakt  så hjelper vi deg. Last ned vårt flytteskjema (pdf)

Les også

Syns du pensjon er forvirrende? Nå har Finans Norge laget en ordliste for å forklare de vanskeligste ordene.

Pensjon er 100 prosent kjedelig – vi gjør det enklere

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up