Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Den nye styrelederen er valgt i tråd med de siste endringene i styret .

- Vi ønsker å takke Martin for hans dedikerte engasjement gjennom mange år. Han har styrt SKAGEN fra en lokal fondstilbyder til en europeisk fondsforvalter, sier administrerende direktør Leif Ola Rød i SKAGEN. Vi ønsker utnevnelsen av Henrik Lisæth velkommen og ser frem til hans bidrag for å sikre god avkastning og fremragende service til kundene våre, og samtidig bidra til å tiltrekke oss og beholde de beste ledelses- og investeringstalentene.

Henrik Lisæth har lang erfaring fra finansindustrien og er for tiden rådgiver for FSN Capital etter å ha vært partner i FSN Capital siden 2000. Lisæth har tidligere arbeidet i Morgan Stanley og Boston Consulting Group. Han har lang og bred erfaring fra styrearbeid og er for tiden styremedlem i Validus/Vita. Les CV

- Jeg ser frem til å jobbe med SKAGEN i min rolle som styreleder. SKAGEN er et imponerende fondsforvaltningsselskap med en sterk kultur som har levert enestående resultater til kundene over tid. Styret forplikter seg til å sikre at SKAGEN er i stand til å levere best mulig risikojustert avkastning til kundene også i fremtiden. Vi vil bidra til å posisjonere SKAGEN som et ledende selskap innen aktiv fondsforvaltning og vil samarbeide tett med SKAGENs ansatte, ledelsen og eierne, sier Henrik Lisæth.

Dette er SKAGENs styre

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up