Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Her sto det en bro, før orkanen Maria rev den ned i Barranquitas i Puerto Rico. Foto: Bloomberg

2017 vil gå over i historien som det året da Moder Jord virkelig slapp løs vreden med full styrke. Etter tre (Harvey, Irma, Maria) av historiens 10 kraftigste orkaner som er registrert, flere kraftige skogbranner på flere kontinenter og en rekke svært ødeleggende jordskjelv, tegner 2017 å bli et av de dyreste årene for forsikringsbransjen i historien. 

Hvilke konsekvenser får det for forsikringsselskapene og aksjonærene? Porteføljeforvalter Knut Gezelius har et litt annerledes syn enn mange kanskje skulle tro. 

Les hele artikkelen (på engelsk)

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up