Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Pippa Malmgren på scenen til Nyttårskonferansen 2016
Dr Pippa Malmgren forutså hvordan folks misnøye  fikk amerikanerne til å ville skifte ut den politiske ledelsen.

Dr Pippa Malmgren er en verdenskjent politisk analytiker (har tidligere jobbet i Det hvite hus), innovatør og grunnlegger av blant annet H Robotics. Under sitt foredrag kom hun inn på hvordan folk nå begynner å gå lei av det etablerte politiske styret rundt i verden. 

- Jeg har det vondt, levekostnadene øker og jeg er redd for fremtiden. Jeg er ikke fornøyd med dagens politiske ledelse, jeg vil ha noe nytt, forklarte hun fra scenen. 

Hun trakk parallellen fra den arabiske våren, til valget av "umulige" folk som Labour-leder Jeremy Corbyn i Storbritannia, og Donald Trump i USA. 

- Jeg tror det er et resultat av økonomien. Folk velger å innovere ikke bare i økonomien men også over stemmeseddelen. Vil du være med på Nyttårskonferansen 2017? Meld deg på i dag

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up