Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Åretsførste tre måneder var preget av stabil medvind på de finansielle markeder. Dette bildet endret seg i løpet av april. Dette illustreres blant annet med SKAGEN Vekst der fondets tre norske vinnere i mars, ble månedens tapere i april. De skandinaviske selskapene Norwegian, Volvo og Wilhelm Wilhelmsen leverte best avkastning. På tross av store svingninger i aksjemarkedet den siste måneden har aksjefondene levert god absoluttavkastning i år.

April bød også på store utfordringer i obligasjonsmarkedene med markante kursfall. Likevel klarte våre obligasjonsfond SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning å holde seg foran referanseindeksen. SKAGEN Credit var også foran indeks og hadde generelt en god måned. I statusrapportene kan du lese mer om utviklingen i våre fond.

Stormvær i Hellas

Et sted vi kan begynne å snakke om kronisk uvær er i Hellas. Landet befinner seg i en av sine verste kriser, og det ser ut som landets økonomiske skjebne blir avgjort i løpet av sommeren. I SKAGENs obligasjonsfond er vi for øyeblikket ikke eksponert mot gresk statsgjeld. Vi følger oppmerksomt med på utviklingen for å på oppdage mulige smitteeffekter på Portugal, Italia og Spania som utgjør 21 % av porteføljen i SKAGEN Tellus.

Jakter på eksepsjonelle investeringer i nytt fond

For andre gang på 12 år lanserer vi et nytt aksjefond. SKAGEN Focus er et konsentrert globalt aksjefond som består av porteføljeforvalternes beste aksjevalg. Kjernen i porteføljen blir på rundt 35 utvalgte selskaper med potensial for høy avkastning. SKAGEN Focus skal forvaltes av Filip Weintraub og Jonas Edholm.

keyboard_arrow_up