Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Sigve Stabrun

Porteføljeforvalter Storebrand Asset Management

Sigve har lang erfaring med makroøkonomisk analyse og forvaltning på tvers av aktivaklasser. Sigve inngår i teamet for norske renter, og har forvaltet det norske rentefondet Storebrand Høyrente siden januar 2017 og SKAGEN Høyrente fra september 2018.

Sigve er del av forvaltningsteamet for norsk rente- og kredittforvaltning, og har spesielt ansvar for makroanalyse og Norges Bank Watch. Inngår også i forvaltningsgruppen for taktisk aktivaallokering med et særskilt ansvar for norsk makro, rente og kreditt.

Arbeidserfaring

  • Begynte i Storebrand som Corporate Trainee
  • Senior porteføljeforvalter i Storebrand Asset Management fra 2008

Utdannelse

  • MSc i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo
  • AFA fra NHH

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up