Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
1 min lesing

Bør du også sette America First?

Donald Trump har varslet en rekke endringer i amerikansk økonomi. Allerede i innsettelsestalen tok han til orde for å sette America first og fulgte opp med å varsle motstand mot en rekke handelsavtaler.

Trumps America first betyr blant annet at:

  • handelsavtaler skal reforhandles eller skrotes
  • importen reduseres, og
  • grensekontrollen blir strengere

Så hvordan bør du som investor forholde deg til denne usikkerheten?

I perioder med økt usikkerhet og politisk risiko er det smart å tenke over hvor du har plassert pengene dine. En av måtene å redusere denne risikoen på er å være godt diversifisert, altså spre investeringene dine på ulike aktivaklasser.

I tillegg bør du virkelig kjenne selskapene du investerer i. Det passer godt for en verdiorientert og aktiv aksjeplukker som SKAGEN.

Trenger du hjelp til å sette opp din portefølje? Vi hjelper deg

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up