Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Nyttårskonferansen 2023: Dette skrev pressen

16. januar 2023

Nyttårskonferansen 2023 har gått over i historien, men det er mye interessant innhold som kan leses i etterkant. På plass på konferansen i Oslo var også en rekke journalister som har skrevet en rekke gode artikler.

Her er et lite utvalg:

Fredrik Bjelland: Raskeste oppgang i kinesiske aksjer siden finanskrisen: – Kina kommer til å akselerere i andre halvdel av året – DN (bak betalingsmur)

Mohamed El-Erian er kritisk til den amerikanske sentralbankens rolle under inflasjonen: Toppøkonom frykter Fed vil «knuse» økonomien og doble arbeidsledigheten: – Investorer er nødt til å bli mye mer selektive – DN (bak betalingsmur) 

Putin-ekspert Fiona Hill om Russlands president: – Han ser på seg selv som en tsar, og det er farlig – Nettavisen (bak betalingsmur) 

Sentralbanksjef Ida Wolden Bache: – Forvent større svingninger fremover - Finansavisen 

Energiekspert Mark P. Mills: Mener metall-skvis vil stikke kjepper i hjulene for grønne planer  – E24

Professor Aswath Damodaran:  Er Tesla fremdeles en bobleaksje? – DN (bak betalingsmur)

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up