Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

1 min lesing

Få med deg alt fra Nyttårskonferansen 2019

9. januar 2019

I 16 år har SKAGEN arrangert nyttårskonferanse i Oslo. I år var det mange som hadde funnet veien til en av de mest spennende finanskonferansene i landet. Nær 500 påmeldte er en markant økning fra tidligere år. 

Spennende foredrag

Fikk du ikke med deg nyttårskonferansens direktesending? Ingen fare, du kan se flere av opptakene nå. Vi har også publisert de fleste presentasjonene som foredragsholderne brukte.

Nyttårskonferansen er godt stoff for mediene – les hva de skrev

Du finner alt fra Nyttårskonferansen 2019 på samlesiden

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up