Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Bilde av mobilskjerm

Det er alltid moro med forbedringer, og SKAGENs app var i ærlighetens navn ganske moden for fornyelse. Derfor har vi laget appen på ny teknologi som er bedre rustet for videreutvikling.

Dette er nytt

  • Nå kan du handle fond direkte fra appen
  • Du kan få kursvarsel på SKAGENs fond hvis du ønsker
  • Flere logg inn-muligheter: BankID, Vipps eller biometri
  • Tilgang til å kjøpe over 600 eksterne fond rett i appen

I tillegg får du som vanlig full oversikt og kursutvikling for fondene dine.

Slik gjør du

Dersom du allerede har lastet ned SKAGENs app trenger du bare oppdatere appen på mobilen. Har du lyst til å laste ned appen for første gang gjør du det der du vanligvis laster ned apper (typisk App Store eller Google Play).

Som alltid kan det være småting som ikke fungerer helt optimalt, selv om vi har gjort så godt vi kan for å teste appen. Finner du noe som ikke virker, eller har forslag til forbedringer blir vi veldig glade om du vil sende en e-post kundeservice@skagenfondene.no.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up