Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Sondre kom inn i SKAGENs porteføljeteam i 2015, for å være med å forvalte rentefondene. Mellom 2017 og 2020 samarbeidet han med forvalterne i SKAGENs aksjefond som aksjeanalytiker. Han bidro til aksjeplukkingen og sektoranalyse. Helt til disse dager har Sondre vært porteføljeforvalter i to av rentefondene, SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning, en jobb han hadde siden september 2020.

- Sondre er erfaren og høyt verdsatt medlem av porteføljeteamet, og vi er svært glade for at han vil bidra til å styrke SKAGEN Vekst-teamet. Han har bred erfaring både som aksjeanalytiker og porteføljeforvalter i rentefondene. Han skal samarbeide tett med Søren Milo Christensen for å jobbe for kundenes interesser, sier investeringsdirektør Alexandra Morris.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up