Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Alexander Stensrud slutter som forvalter i SKAGEN Vekst for å forvalte sin egen formue.

- SKAGEN Vekst er i svært gode hender hos Søren, som har vært porteføljeforvalter i SKAGEN siden 2010, og har hatt hovedansvaret for fondet siden 2018. Søren vil fortsatt forvalte SKAGEN Vekst til beste for andelseierne, sier investeringsdirektør Alexandra Morris.

- Vi vil takke Alexander for hans verdifulle bidrag for SKAGEN i nær 14 år, og ønsker ham alt godt videre, sier administrerende direktør Timothy Warrington.

Alexander Stensrud vil fratre som porteføljeforvalter 31. mars, men vil forbli i selskapet til slutten av mai, for å bidra til en god og trygg overgang for andelseierne i fondet. SKAGEN har startet prosessen med å rekruttere en ny ressurs som vil bistå Søren Milo Christensen i forvaltningen av SKAGEN Vekst.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up