Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Porteføljeforvalter Fredrik Bjelland fortalte om utsiktene for SKAGEN Kon-Tiki. Nå kan du også få med deg foredraget i opptaket under i artikkelen.

26. oktober kunne vi endelig møtes igjen på informasjonsmøte i Stavanger. For første gang på lenge arrangerer vi denne høsten informasjonsmøter over store deler av landet - og det er fritt frem for alle som vil å melde seg på. 

For deg som ikke har anledning til å være med på et av informasjonsmøtene våre, eller kanskje vil gjenoppleve foredragene fra administrerende direktør Tim Warrington, forvalterne Chris-Tommy Simonsen og Fredrik Bjelland, eller formuesforvalter Kristen Kvame har vi gjort klar opptakene for deg. 

Men vi vil likevel anbefale at du melder deg på et informasjonsmøte nær deg - så får vi treffe deg også. 

 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up