Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Porteføljeforvalter Fredrik Bjelland fortalte om utsiktene for SKAGEN Kon-Tiki. Nå kan du også få med deg foredraget i opptaket under i artikkelen.

26. oktober kunne vi endelig møtes igjen på informasjonsmøte i Stavanger. For første gang på lenge arrangerer vi denne høsten informasjonsmøter over store deler av landet - og det er fritt frem for alle som vil å melde seg på. 

For deg som ikke har anledning til å være med på et av informasjonsmøtene våre, eller kanskje vil gjenoppleve foredragene fra administrerende direktør Tim Warrington, forvalterne Chris-Tommy Simonsen og Fredrik Bjelland, eller formuesforvalter Kristen Kvame har vi gjort klar opptakene for deg. 

Men vi vil likevel anbefale at du melder deg på et informasjonsmøte nær deg - så får vi treffe deg også. 

 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up