Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Hus med skilt på taket
Fra mandag 18. mai åpner vi kontorene våre igjen. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen, og har satt opp noen enkle forholdsregler.

Vi gleder oss til å kunne ta imot kunder til en fondsprat og rådgivning igjen. Fra mandag 18. mai åpner vi forsiktig våre kontorer for kunder, åpningstidene våre er som alltid mellom kl 9.00 og 16.00 på hverdager.

Du må ha avtale

For at vi skal sørge for at både kunder og ansatte holder seg friske, må du ha en avtale for å besøke oss. Du kan enkelt bestille time her.

Praktisk informasjon

  • Du må ha booket time med en rådgiver hos oss 
  • Husk å holde minst 1 meter avstand til de rundt deg.
  • Vi setter frem håndsprit ved inngangen som du må bruke før du kommer inn.
  • Hvis du ser det er kø i resepsjonen er det fint om du venter litt før du kommer inn (gjelder Stavanger).
  • Er du i karantene eller har symptomer skal du holde deg hjemme og vi ber om at du ikke kommer inn.

Vi er som alltid tilgjengelig på telefon 51 80 39 00, på e-post kundeservice@skagenfondene.no eller på chat. Det er fortsatt mulig å sette opp videomøte med en av våre rådgivere. Bestill time – så hjelper vi deg!

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up