Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Kvinne som stuper fra brygge
Sommeren nærmer seg - gå en tur, post bilde og bli med i trekningen av 70.000 kroner i premier. Foto: Charlotte Karlsen, Hornindal, Norge. Unsplash.com

Sammen med Den Norske Turistforening ønsker vi å bidra til at vi får sett mer enn hageflekken og får tatt det vakre landet vårt i bruk.

Fortsatt må vi huske å holde avstand. For at ikke alle skal gå de samme stiene, oppfordrer vi til å spre oss ut og gå undervurderte turer med SKAGEN. Ta ett eller flere bilder fra turen, bruk konkurransens emneknagg og post det på Instagram.

Da blir du med i trekningen av gavekort i fond på 5000 kroner hver uke. I tillegg kan du vinne hovedpremien på hele 50.000 kroner som vi trekker blant alle bidrag i konkurranseperioden fra 6. juli til 2. august. Vinnerne av ukespremie og hovedpremien på 50.000 kan alle donere tilsvarende sum som de selv har vunnet til sitt utvalgte lokallag av DNT. 

Vi kommer snart tilbake med mer informasjon om konkurransen. God tur! 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up