Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Portrett av mann
Sondre Solvoll Bakketun tar over som porteføljeforvalter i rentefondene SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning etter Jane Tvedt.

Sondre Solvoll Bakketun tar over som porteføljeforvalter i rentefondene SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning etter Jane Tvedt, som har bestemt seg for å forlate SKAGEN.

Sondre kom inn i porteføljeavdelingen i 2015. Han var en del av porteføljeteamet bak SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning i 2016-2017, og har vært stedfortredende forvalter av de to fondene siden januar 2020. Sondre har i tillegg vært analytiker og medlem av teamet som forvaltet SKAGENs pengemarkedsfond.

Sondre vil samarbeide tett med porteføljeforvalterne i SKAGEN Select-fondene, Stein Svalestad og Midhat Syed. Han vil fortsette å samarbeide med rentefondsforvalterne i Storebrand Asset Management og dra nytte av deres ekspertise innen makroanalyse og renter.

- SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning er i svært kapable hender hos Sondre, som har vært medlem av porteføljeavdelingen og -teamet siden 2015. Han har bred erfaring fra våre rentefond og vil fortsette å forvalte fondene til kundenes beste. Vi takker Jane for hennes verdifulle bidrag for SKAGEN i mange år og ønsker henne alt godt for fremtiden, sier investeringsdirektør Alexandra Morris.

Det er ingen umiddelbare planer om nyansettelser. Porteføljeavdelingen har bygget et sterkt lag av ulike ressurspersoner som samarbeider på tvers av teamene. Porteføljeforvalterne vil fortsatt samarbeide og trekke veksler på disse ressursene.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up