Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Bilde av plakat
KåKånomics-festivalen sponses av blant andre SKAGEN. I år deltar vi også i to debatter.

Beskrivelsen over stammer fra festivalen selv, men vi er tilbøyelige til å være enige. Det er Kverulantkatedralen som står bak festivalen, som arrangeres fra 23. til 26. oktober i Stavanger.

SKAGEN har vært samarbeidspartner siden festivalen startet i 2017. I år vil investeringsdirektør Alexandra Morris og ESG-spesialist Sondre Myge Haugland delta på festivalen.

Alexandra deltar i debatten om aktiv eller passiv forvaltning, som holdes på Holmen Bar, onsdag 23. oktober kl 21.00. Programleder er tidligere administrerende direktør i SKAGEN, Harald Espedal.

Sondre skal diskutere om samfunnsansvar er keiserens nye klær. Bruker bedriftene FNs bærekraftmål som en fasade for egen vinning? Journalist Jon Hustad leder denne debatten som finner sted på KÅKÅ kverulantkatedralen, fredag 25. oktober, kl. 19:00 – 20:00.

Husk at noe av det som skjer i festivalen sendes på NRK og det blir også live podcast sendinger – så selv om du ikke befinner deg i Stavanger er det ingen grunn til å gå glipp av noe.

- Vi syns det er fantastisk kjekt å få anledning til å være med å profilere en økonomifestival som retter seg mot et så bredt publikum. I år blir det over 100 forskjellige arrangementer i Stavanger sentrum i løpet av disse fire dagene. Vi snakker om seminarer, debatter, dueller, konserter, film - garantert noe for enhver smak.  Det er bare å glede seg, sier direktør for Brand Management Lisen Dybdahl.

Få også med deg

Les mer om KåKånomics

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up