Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Kvinne utendørs i en gate
Investeringsdirektør Alexandra Morris har klokkertro på de fremvoksende økonomiene fremover. Faksimile Dagens Næringsliv

I en artikkel i Dagens Næringsliv forteller investeringsdirektør Alexandra Morris hvorfor hun mener fremvoksende markeder har stort potensial fremover. De fremvoksende markedene vokser fortsatt raskere enn de utviklede markedene, forteller hun til avisa. 

- Det er en milliard mennesker i Europa og USA. Jeg kan ikke forstå annet enn at de seks milliardene som lever i resten av verden er sultne på å komme seg opp i levestandard, og jeg kan ikke innse hvorfor de ikke skulle klare det, sier Alexandra Morris til Dagens Næringsliv. 

Fremvoksende markeder er en betegnelse på et land som er på vei til å bli et utviklet marked, som eksempelvis Kina, India, Sør-Afrika og Brasil. 

Det siste halvåret har vært preget av handelskrig og geopolitisk uro. Økende renter, styrket dollar og kraftig inflasjon har preget flere av de fremvoksende økonomiene. Det gjelder å se langt frem, sier Morris. 

- Vår tro er at dollaren vil svekke seg i nær fremtid og da vil vi få en helt annen dynamikk. Selv kjøpte jeg meg opp for to uker siden, sier hun til avisa. 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up