Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Kvinne utendørs i en gate
Investeringsdirektør Alexandra Morris har klokkertro på de fremvoksende økonomiene fremover. Faksimile Dagens Næringsliv

I en artikkel i Dagens Næringsliv forteller investeringsdirektør Alexandra Morris hvorfor hun mener fremvoksende markeder har stort potensial fremover. De fremvoksende markedene vokser fortsatt raskere enn de utviklede markedene, forteller hun til avisa. 

- Det er en milliard mennesker i Europa og USA. Jeg kan ikke forstå annet enn at de seks milliardene som lever i resten av verden er sultne på å komme seg opp i levestandard, og jeg kan ikke innse hvorfor de ikke skulle klare det, sier Alexandra Morris til Dagens Næringsliv. 

Fremvoksende markeder er en betegnelse på et land som er på vei til å bli et utviklet marked, som eksempelvis Kina, India, Sør-Afrika og Brasil. 

Det siste halvåret har vært preget av handelskrig og geopolitisk uro. Økende renter, styrket dollar og kraftig inflasjon har preget flere av de fremvoksende økonomiene. Det gjelder å se langt frem, sier Morris. 

- Vår tro er at dollaren vil svekke seg i nær fremtid og da vil vi få en helt annen dynamikk. Selv kjøpte jeg meg opp for to uker siden, sier hun til avisa. 

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up