Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Styret i SKAGEN har iverksatt arbeidet med å ansette Schankes etterfølger.

Schanke kom fra stillingen som investeringsdirektør for markedseksponering i NBIM høsten 2016, og tok formelt over som leder 1. februar 2017. Han var sentral i prosessen som ledet til at Storebrand kjøpte selskapet i oktober 2017.

- Styret retter en stor takk til Øyvind og ønsker ham lykke til med fremtidige planer. Viseadministrerende direktør Tim Warrington har mer enn 10 års erfaring i SKAGEN, og var en naturlig kandidat til rollen som konstituert administrerende direktør. Styret har iverksatt arbeidet med å ansette Øyvinds etterfølger, og vi ser frem til å annonsere utfallet så snart som mulig. Skiftet vil ikke medføre noen endringer i ansvaret for forvaltningen, som fortsatt blir ivaretatt av investeringsdirektør Alexandra Morris, sier Odd Arild Grefstad, styreleder i SKAGEN og konsernsjef i Storebrand.

- Jeg ble hentet til SKAGEN for å videreutvikle selskapet, som da hadde en uavklart eierstruktur. Med Storebrand på plass som langsiktig eier, ble jeg enig med styret at tiden er inne for å overlate roret til andre. Det har vært en spennende og lærerik tid, og jeg vil takke mine gode kollegaer i SKAGEN for samarbeidet Jeg ønsker også SKAGEN og Storebrand lykke til videre på reisen med å bygge en ledende posisjon i spare- og pensjonsmarkedet, sier Øyvind G. Schanke.

-Viktige steg har allerede blitt gjennomført for å bygge en felles operasjonell plattform og styrke distribusjonen. Samtidig er selskapets posisjon som en uavhengig investerings-forvalter ivaretatt, samt evnen til å generere verdier for kundene. Tilbakemeldingene fra kundene den siste tiden har også vært positive. Jeg ønsker å takke Øyvind for hans innsats i denne prosessen og ønsker Tim velkommen som konstituert administrerende direktør, sier Jan Erik Saugestad, administrerende direktør i Storebrand Asset Management.

Warrington bringer med seg kontinuitet og sterkt kundefokus. Han har vært ansvarlig for internasjonal distribusjon og nasjonal formuesforvaltning før han tok over som viseadministrerende direktør i juni 2013.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up