Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Tre barn i Vietnam
To brødre ved SOS-barnebyers skole i Viet Tri, Vietnam. Foto: SOS-barnebyer

Gjennom samarbeidet med SOS-barnebyer investerer SKAGEN i framtiden. Å gi flere barn muligheten til å få kunnskap og ferdigheter gjennom utdanning er å prioritere framtiden. I tillegg til å endre framtidsutsiktene for det enkelte barn, bidrar det til å bygge opp samfunnet og til en bærekraftig utvikling i en verden vi alle er en del av. Skolen i Viet Tri gir 1250 elever fra familier med begrensede økonomiske ressurser muligheter til økt levestandard og utvikling.

Vinn en reise til SOS-barnebyer i Vietnam

Konkurransen, som pågår fra fredag 22. september til fredag 20. oktober, er åpen for alle SKAGENs kunder. Førstepremien er en reise til Vietnam i februar 2018 for én person, hvor vi skal besøke SOS-barnebyers hovedkontor i Hanoi, og SOS-skolen og -barnebyen i Viet Tri noen mil nordvest for Hanoi. Andre- og tredjepremien er fondsandeler til en verdi av henholdsvis 5000 og 1000 kroner i et av SKAGENs fond.

Uforglemmelige minner

- Denne reisen er en unik anledning til å besøke en SOS-skole og -barneby. Reisen kan gi erfaringer som endrer ditt syn både på verden og på ditt eget liv. Det er en mulighet som er få forunt å oppleve, sier Lisen Dybdahl, leder for kommunikasjon i SKAGEN.

Delta i konkurransen, slik gjør du:

  1. Hvordan har utdanning bidratt til å oppfylle dine drømmer? Ta et bilde som illustrerer dette.
  2. Svar på tre enkle spørsmål her og send inn bildet ditt på samme sted. 

Husk at du må bidra med både foto og svar for å kunne delta i konkurransen. Vi gleder oss til å se bidraget ditt, lykke til!

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up