Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

SKAGEN sponser den nye økonomifestivalen KåKÅnomics. Ambisjonen til arrangørene er å skape Nordens første, beste og morsomste økonomifestival, med en rekke poster på programmet.

- Vi synes økonomi er både spennende og underholdende, og med denne festivalen ønsker vi å bidra til at også andre synes det, sier leder for kommunikasjonsavdelingen i SKAGEN Lisen Dybdahl.

Variert program med folkelig tone

Når festivalen starter 1. november blir det med en norske og internasjonale foredragsholdere, som skal ta for seg en rekke problemstillinger – på en folkelig måte.

Økonomi, humor, alvor og fest settes sammen i en ramme som inkluderer seminarer, foredrag og konserter. Totalt blir det over 40 ulike arrangementer å delta på. Arrangøren lover kvalitet, kritikk, læring, underholdning og autonomi.

Tid: Onsdag 1. november – lørdag 4. november

Sted: Stavanger, med hovedscener på KÅKÅ (Sting Nere), Spor 5, Stavangeren, UiS, Fargegata.

Se hele programmet på festivalens hjemmeside

Gratis festivalpass og billetter

Har du lyst til å være med på festivalen? Bli med i trekningen av festivalpass eller billetter til konferansene.

Vi kontakter de heldige vinnerne.

Lykke til!

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up