Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Her ser du vinnerbildene. Førsteplass Svanhild Helgesen, andreplass Sara Klæbo og tredjeplass Mette Sønsteby.

I konkurransen skulle man sende inn et bilde som viser hvordan utdanning har bidratt til å oppfylle ens drømmer, svare på noen spørsmål og skrive en tekst. 

Vi gratulerer Svanhild Helgesen med førstepremien. Hun får reise til Vietnam og barnebyen i Viet Tri sammen med SKAGEN og SOS-barnebyer i februar neste år. Vi ser fram til å slå følge med deg! 

Vinneren av andreplassen og fondsandeler for 5000 kroner ble Sara Klæbo, mens tredjeplassen og 1000 fondskroner går til Mette Sønsteby. Alle vinnere er kontaktet. Vi takker for flotte og kreative bidrag.

Juryens vurdering av vinnerbidragene

  1. Førsteplassen, Svanhild Helgesen: Bildet av sykkelen med to bamser pirrer nysgjerrigheten, og teksten følger opp med en fin forklaring om de eventyrlystne maskotene. Teksten viser stor formidlingsglede og bevissthet rundt betydningen av kunnskap og barns lese- og læreglede. Den beskriver et sterkt sosialt engasjement, samt vinnerens intensjon om å benytte erfaringene fra Vietnam til å videreformidle opplevelsene til barn og voksne her hjemme.
  2. Andreplassen, Sara Klæbo: Stemningsfullt bilde, med tekst som knytter deltakerens frihet i tilværelsen (som å nyte soloppgangen på Preikestolen) til ballasten hun har fått gjennom sin utdannelse. Bidraget tydeliggjør at dette er et viktig fundament for å leve det livet man ønsker, og det gis også en fin refleksjon rundt ønsket om å besøke Vietnam.
  3. Tredjeplassen, Mette Sønsteby: En spennende tolkning av oppgaven, med et bilde av en innovativ og miljøvennlig plasmareaktor som ikke hadde vært mulig å utvikle uten utdanning. En personlig tekst og refleksjon rundt skolegang og hva en reise kan bidra til for egen utvikling.


Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up