Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Onsdag 10. mai lanserte vi nyheten Compass by SKAGEN, din guide til unik og robust sparing. Interessen for det nye konseptet har vært stor i tiden som er gått siden lanseringen. Over 3500 har testet spareverktøyet Fondsguiden, som enkelt veileder deg til den spareprofilen som passer deg best, basert på din risikovilje og tidshorisont.

Finn riktig sparing

Stein Svalestad forvalter SKAGEN Select-fondene som inngår i Compass by SKAGEN.
- Jeg syns det er gledelig at så mange har testet Fondsguiden og funnet sin Compass-kurs. De fem spareprofilene, SKAGEN Select, har vist seg å fungere like godt som vi håpet, selv om vi kun har holdt på kort tid, sier Stein Svalestad.

Dette er Compass by SKAGEN

Vi kaller det nye sparekonseptet din guide til unik og robust sparing. Med Fondsguiden finner du enkelt den spareprofilen som passer deg. I tillegg har vi satt opp fem nye spareprofiler, med ulik sammensetning og aksjeandel, som gir deg et riktigere forhold mellom risiko og forventet avkastning.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up