Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Maleri av seilbåter og en moderne bøye
Holger Drachmann, Fregatten ”Jylland” udfor Elfsborg i krap strømsø,1875. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Med Compass by SKAGEN gjør vi det enkelt å finne den rette kursen for sparingen din. Det er en enkel men sofistikert løsning, som øker mulighetene for at du oppnår best mulig avkastning tilpasset din tidshorisont og risikovilje. Du får hjelp til å navigere, slik at du kan få en jevnere kursutvikling frem til sparemålet ditt.

- Vi har jobbet hardt for å lage en så brukervennlig løsning som mulig. Med Compass by SKAGEN får nye og eksisterende kunder tilgang til SKAGENs velkjente fond, samt spesielt utvalgte eksterne fond, som til sammen skal gi kundene den spareprofilen som passer akkurat dem. SKAGEN er en av de ledende fondsforvalterne i Norden og med lanseringen av Compass by SKAGEN befester vi den posisjonen, sier administrerende direktør Øyvind Schanke.

Enkel navigering til riktig spareprofil

Vi har utviklet et brukervennlig veiledningsverktøy som gjør det enkelt å finne spareprofilen som passer deg best. Fondsguiden hjelper deg å navigere for å finne den optimale løsning, tilpasset din risikovilje og tidshorisont. Du kan også se hvor mye du kan sitte igjen med dersom du følger den foreslåtte spareplanen*. I tillegg finner du den historiske utviklingen til din spareprofil, og hvordan den har utviklet seg år for år. Prøv Fondsguiden og finn den sparingen som passer deg best

SKAGEN Select - fem unike spareprofiler

Vi har laget fem unike spareprofiler som skal hjelpe deg å holde rett Compass-kurs for sparingen din. Med SKAGEN Select balanserer du investeringene dine til å passe din risikoprofil. Du får altså et riktigere forhold mellom risiko og forventet avkastning. De fem spareprofilene er i virkeligheten fem såkalte fond-i-fond. Disse fondene består av en kombinasjon av SKAGENs velkjente fond og enkelte nøye utvalgte eksterne fond. 

SKAGEN er kjent for sine få, men gode aksje- og rentefond. For å skape mer stabile og robuste spareprofiler har vi funnet en håndfull eksterne fond som kompletterer våre optimalt. De eksterne fondene jevner ut svingningene og sprer risikoen i de ulike spareporteføljene. De fleste av disse fondene er ikke tilgjengelige hos noen andre forvaltere i Norge.

- Jeg er svært stolt av å kunne presentere noen svært anerkjente forvaltere i en og samme portefølje, der vi også har lykkes med å holde forvaltningshonoraret på et lavt nivå. I tillegg til å være komplementære til våre egne fond, gir også de eksterne fondene tilgang til andre markeder og eksponering enn våre egne. Til sammen bidrar de ulike underliggende fondene til en portefølje som gir bred eksponering mot globale markeder, sier porteføljeforvalter for SKAGEN Select-fondene, Stein Svalestad.

Vi har kjørt intern testing av de ulike SKAGEN Select-fondene i en kort periode før lansering. Det betyr at startkursen på første salgsdag vil være ulik og ikke 100 som andre SKAGEN-fond har hatt ved lansering. På grunn av de eksterne fondene som inngår i SKAGEN Select vil kursen fastsettes to dager etter handelsdagen.

Prøv Fondsguiden

Minste beløp for å investere i SKAGEN Select er kun 250 kroner, og du velger selv hvordan du vil spare. Kanskje har du en engangssum du vil spare, eller vil du spare jevnt hver måned i en spareavtale? Du bestemmer.

Det skal være enkelt å finne din Compass-kurs. Med vår nye Fondsguide er det enkelt å finne den spareprofilen som passer din risikovilje og tidshorisont best.

Kort oppsummert

Compass by SKAGEN er din guide til unik og robust sparing. Vi har laget fem unike spareprofiler som skal hjelpe deg å holde rett Compass-kurs:

  • Tilpasset din tidshorisont og risikovilje
  • Du trenger kun 250 kr for å komme i gang
  • Basert på SKAGENs velkjente rente- og aksjefond og utvalgte eksterne fond

Vil du vite mer? Bli med på møte
Alt om Compass by SKAGEN

* Anslaget gir ingen garanti for fremtidig avkastning

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up