Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Morningstar Fund Awards 2016

Morningstar sier at formålet med prisen er "å få frem forvaltere som har utmerket seg" og at SKAGEN Avkastning "har jobbet seg opp over mange år" etter å hatt utfordringer i 2008.

Metoden for utvelgelse av vinnerne er en kombinasjon av avkastning og vurderinger fra Morningstar sitt analytikerteam. Prisen sier først og fremst noe om prestasjonene det siste året, men inkluderer også en vurdering av de foregående fem årene. Risikofaktorer og konsistens i forvaltningen vurderes også, forteller Morningstar på sine nettsider.


Les mer om vinnerne av Morningstar Fund Awards på www.morningstar.no

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up