Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Morningstar Fund Awards 2016

Morningstar sier at formålet med prisen er "å få frem forvaltere som har utmerket seg" og at SKAGEN Avkastning "har jobbet seg opp over mange år" etter å hatt utfordringer i 2008.

Metoden for utvelgelse av vinnerne er en kombinasjon av avkastning og vurderinger fra Morningstar sitt analytikerteam. Prisen sier først og fremst noe om prestasjonene det siste året, men inkluderer også en vurdering av de foregående fem årene. Risikofaktorer og konsistens i forvaltningen vurderes også, forteller Morningstar på sine nettsider.


Les mer om vinnerne av Morningstar Fund Awards på www.morningstar.no

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up