Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

I løpet av påsken er din nye SKAGEN-konto opprettet og fondsandelene dine flyttet fra VPS til den nye kontoen. Fra tirsdag 29. mars er kontoen klar og SKAGENs kunder kan igjen handle fond fra den nye kontoen. 

Arbeidet med overføringen har gått som planlagt. Lurer du på noe rundt overføringen? Vi har samlet den viktigste informasjonen og ofte stilte spørsmål og svar her.

Kundeservice er bemannet fra tirsdag 29. mars klokken 9.00 - ta gjerne kontakt med oss da. Fortsatt god påske. 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up