Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Georg Skare Lund

Senior fondsanalytiker, Storebrand Asset Management

Georg arbeider med seleksjon og oppfølging av fond til fondsutvalget til Skagen og Storebrand-gruppen. Han har ansvar for å velge ut de fondene som inngår i fondsforsikringsløsningene til Storebrand og SPP i Norge og Sverige. 

Arbeidserfaring

Startet opprinnelig som management trainee i Storebrand. Har siden hatt mange ulike roller, herunder investeringsdirektør for innskuddspensjon og fondsforsikring og produktsjef spareprodukter fondsforsikring. Georg har arbeidet med analyse og vurdering av fond i mer enn 15 år.

 

Utdannelse

  • AFA (NHH)
  • MBA in Finance (NHH)
  • Master in International Management (CEMS)
  • Siviløkonom (NHH)

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up