SKAGEN ekskluderer alle russiske investeringer

Av: Nick Henderson

Som følge av tragedien som utspiller seg i Ukraina vil SKAGEN fryse alle russiske investeringer i fondene, og selge seg ut av Russland.


Derfor er svingninger bra på lang sikt

Av: Nick Henderson

Børsnedganger kan føles smertefulle, men er en del av reisen mot den langsiktige fremgangen som investor.


Kina under lupen: Vil aksjene brøle i tigerens år?

Av: Nick Henderson

Et høydepunkt under Nyttårskonferansen var Michael Pettis' gjennomgang av den kinesiske økonomien. Professoren i finans ved Peking University er perfekt ...


Michael Pettis: Perfekt plassert midt i Kinas veiskille

Av: Nick Henderson

Det kunne neppe vært et bedre tidspunkt for finansprofessor Michael Pettis å gjøre sin debut på SKAGENs Nyttårskonferanse i januar.


SKAGEN Global: Beste resultat på lenge

Av: Nick Henderson

Kundene i SKAGEN Global kan glede seg over god avkastning samtidig som fondet navigerer gjennom svingninger og usikkerhet i markedet.


Ivanhoe Mines til kamp for klimanøytralitet

Av: Nick Henderson

Gruveselskapet Ivanhoe Mines forplikter seg til at flaggskipsprosjektet Kamoa-Kakula blir verdens første store CO2-nøytrale kobbergruve.


Mark Mobius: Pioner i vekstmarkedene

Av: Nick Henderson

Den legendariske investoren Mark Mobius ser bærekraft som den neste utposten. I januar er han en av talerne på SKAGENs Nyttårskonferanse.


SKAGEN Vekst: Stø kurs i den perfekte stormen

Av: Nick Henderson

Koronapandemien har skapt motvind for SKAGEN Vekst, men porteføljeforvalterne holder fast ved å skape langsiktige verdier for kundene, og nå begynner uværet å ...


SKAGEN Global: Et fond for alle forhold

Av: Nick Henderson

SKAGEN Global klarte seg bra gjennom markedsfallet etter koronautbruddet og er forberedt for å skape avkastning under alle forhold.


Hva skyldes SKAGEN m2s suksess?

Av: Nick Henderson

Slik bidrar SKAGEN m2s portefølje av børsnoterte eiendomsselskaper til solid avkastning tross dårlig likviditet i eiendomssektoren og usikre markedsforhold.


Trykk for mer artikler