Alexandra Morris: Verdier i fokus

Av: Alexandra Morris

De siste inflasjonsdataene har beroliget investorer og antydet at rentekutt kan være nærmere enn tidligere antatt. Fortsatt utgjør teknologisektoren en risiko. 

Alexandra Morris: Mister markedet farten?

Av: Alexandra Morris

Aksjemarkedene rundt om i verden satte rekorder i første kvartal, men det lurer økonomiske og geopolitiske risikoer i horisonten.

Engasjement i Asia: Innsikter fra tre dynamiske vekstmarkeder

Av: Alexandra Morris

Under et nylig besøk til Sør-Korea, Vietnam og India utforsket vi tre svært ulike kulturer og drøftet ESG-, finansielle og driftsmessige saker med selskaper, ...

Alexandra Morris: Dette blir viktig i 2024

Av: Alexandra Morris

Hva bør investorer tenke på og hva vil prege markedene i det nye året? Det er særlig en ting investeringsdirektør Alexandra Morris trekker frem som viktig i år.

Alexandra Morris: Er det småselskapenes tur nå?

Av: Alexandra Morris

En følge av årets enorme avkastning fra verdens største selskaper, er at de som er lavere i næringskjeden ser stadig billigere ut.

Alexandra Morris: Flere overraskelser på vei?

Av: Alexandra Morris

Investeringsdirektør Alexandra Morris mener det er gode utsikter for verdiaksjer fremover, men det kan komme overraskelser, advarer hun.

Alexandra Morris: Vil aksjene fortsette å stige?

Av: Alexandra Morris

Hvilke aksjer blir vinnerne og taperne når året 2023 etter hvert er slutt? Investeringsdirektør Alexandra Morris har gjort seg opp en mening.

CIO-oppdatering: Smalt grunnlag i høyere terreng

Av: Alexandra Morris

Markedets sterke første halvårsprestasjon medfører uunngåelig høyere risiko, spesielt gitt dens tynne grunnlag. Et usikkert makro-miljø bekrefter videre ...

Noen aktive forvaltere er mer aktive enn andre – heldigvis!

Av: Alexandra Morris

Diskusjonen om aktiv versus passiv forvaltning er gammel. Men de mest vellykkede blant de aktive forvalterne har faktisk klare fellestrekk.

Kunstig og ekte intelligens: En dynamisk duo

Av: Alexandra Morris

På kort sikt har kunstig intelligens (AI) drevet teknologiaksjer opp. Men den langsiktige effekten vil være enda større - særlig for de som kjøper den til ...

Trykk for mer artikler