Hopp til hovedinnholdet

Ja, vi vet at pensjon er 100% kjedelig. Derfor kan du la SKAGEN ordne det for deg. Er det lenge til du skal pensjonere deg er det smart å investere 100% i aksjer. Du trenger bare spare litt, spare jevnt og spare lenge. Så blir sparingen din 100% i orden.

Finn den riktige sparingen for deg

Prøv pensjonskalkulatoren vår så finner du ut hvor mye du bør spare. Fyll inn tallene dine i kalkulatoren, og følg anvisningene på skjermen. Så er du i gang på et par minutter. Husk at jo tidligere du begynner, desto mindre trenger du å spare i måneden.

Små beløp blir store over tid

Opprett en spareavtale, og spar jevnt og langsiktig. Du velger selv hvor mye du vil spare, og pengene trekkes automatisk fra kontoen din.Spareavtaler gjør det vanskelige enkelt, nemlig å spare når du syns alt ser svart ut. Det er nemlig når kursene faller at du får flere andeler for pengene enn når kursene er høye. På den måten kan en spareavtale gi deg en god gjennomsnittskurs på sparingen din.

Mange syns pensjon er vanskelig - vi hjelper deg å komme i gang. Kontakt oss på telefon 51 80 39 00, e-post kundeservice@skagenfondene.no eller chat.

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.