Hopp til hovedinnholdet
Hender som skriver på papir
Bruk et par minutter på skattemeldingen - det kan lønne seg.

Det nærmer seg fristen for godkjenning av skattemeldingen (mange kjenner den som selvangivelsen, men den byttet navn i fjor). Har du endringer må du gjøre dem innen 30. april. Har du ingen endringer trenger du ikke gjøre noe, men det kan likevel være lurt å sjekke at tallene i skattemeldingen stemmer. 

Logg deg inn på Altinn for å finne skattemeldingen

Bruk 5 minutter

Det kan være lurt å kaste et lite blikk på tallene før du overlater dem til skatteetaten. Kanskje har du reisefradrag som ikke vises, eller kanskje betaler du renter på et privat lån som du kan få fradrag for?

Mens du er i gang anbefaler vi at du også sjekker at tallene i årsoppgaven du får fra SKAGEN, stemmer med opplysningene i selvangivelsen. Bare for å være på den sikre siden.

Slik gjør du

  1. Logg inn på Handelsportalen
  2. Velg Postkasse i toppmenyen
  3. Der finner du årsoppgaven for 2017.

Får du penger tilbake?

Mange puster lettet ut når det viser seg at de har betalt for mye skatt og får penger tilbake. De fleste av oss begynner umiddelbart å legge planer for hva vi skal bruke de ekstra kronene til. Vi har også noen ideer som kan gi de ekstra pengene et litt lenger liv:

Eller noe helt annet! Det er dine penger, du har jobbet hardt for dem. Ikke la de visne bort i en skuff. Apropos skuff, har du flyttet pensjonskapitalbeviset ditt?

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.