Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Gammel versjon av Apples Mac.
Bruk et par minutter på å sjekke selvangivelsen din. Det kan lønne seg.

I slutten av mars dukker selvangivelsen din opp hos Altinn. Tiden med stress-skuldre, kalkulator på bristepunktet og komplett uforståelige utregninger er over. Nå slipper du å fylle ut selvangivelsen selv, faktisk slipper du å gjøre noe som helst dersom du ikke ønsker å gjøre endringer på den ferdigutfylte selvangivelsen. Så mange som 450.000 av oss lot være å sjekke selvangivelsen i fjor .

Bruk 5 minutter

Det kan være lurt å kaste et lite blikk på tallene før du overlater dem til skatteetaten. Kanskje har du reisefradrag som ikke vises, eller kanskje betaler du renter på et privat lån som du kan få fradrag for?
Mens du er i gang anbefaler vi at du også sjekker at tallene i årsoppgaven, og eventuelt realisasjonsoppgaven du får fra SKAGEN, stemmer med opplysningene i selvangivelsen. Bare for å være på den sikre siden.

Slik gjør du

1. Logg inn på Handelsportalen
2. Velg Postkasse i toppmenyen
3. Der finner du årsoppgaven for 2015. Har du solgt SKAGEN-andeler i 2015 vil du også finne realisasjonsoppgaven her.

Vi har brukt påsken til å flytte fondsandelene dine fra VPS til din nye SKAGEN-konto.

Får du penger tilbake?

Mange puster lettet ut når det viser seg at de har betalt for mye skatt og får penger tilbake. De fleste av oss begynner umiddelbart å legge planer for hva vi skal bruke de ekstra kronene til. Vi har også noen ideer som kan gi de ekstra pengene et litt lenger liv:

Kjøp en fin gave 
• Opprett den spareavtalen du har tenkt på så lenge
• Betale ekstra på boliglånet

Eller noe helt annet! Det er dine penger, du har jobbet hardt for dem. Ikke la de visne bort i en skuff. (Forresten, har du flyttet pensjonskapitalbeviset ditt?)

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up