Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om oss chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

I over 25 år har kundeservice og rådgivning vært sentralt for SKAGEN. Som en av de ledende  fondsekspertene er målet å gi kundene våre akkurat den fondssparingen de ønsker. Pål Bergskaug som leder SKAGENs korps av rådgivere er krystallklar:

– Når verden blir stadig mer kompleks og valgmulighetene er enorme, trenger du et menneske du kan stole på som kan gi deg de rådene akkurat du trenger.

Profesjonell samtalepartner

– Vi tror at de beste rådene får du fra mennesker som kjenner deg og som forstår din situasjon og  risikovilje. Selvfølgelig kan mange enkle tjenester løses vel så bra og effektivt på nettet.

For å finne de beste løsningene for dine langsiktige investeringer, trenger du en profesjonell  samtalepartner og rådgiver, sier Pål.

Mann ved reol
Du trenger et menneske du kan stole på og som kan gi deg de rådene akkurat du trenger, sier Pål Bergskaug direktør for formuesforvaltning i SKAGEN.

Fondsprat er for alle

SKAGEN har profesjonelle rådgivere over store deler av landet. De strekker seg langt for å bistå kundene sine. I SKAGEN trenger du ikke ha masse penger for å få rådgivning. Alle som ønsker å spare i våre fond kan ta kontakt med oss for en uformell fondsprat og eventuell profesjonell rådgivning. 

Erfarne rådgivere

Rådgiverne våre har lang erfaring fra mange kundeforhold, og er eksperter på aksjefond, rentefond, risikoforståelse og markedskunnskap.

I rådgivningsprosessen avdekker de problemet og kan komme frem til formuesplan, porteføljestyring, risiko, plan for oppfølging, rebalansering, kunden kan bli invitert på seminarer, få økonomiske råd og får omfattende rapportering på verdiutviklingen i fondene.

Gratis rådgivning i SKAGEN

Det er gratis og uforpliktende å snakke med en rådgiver i SKAGEN. Slik kommer du i kontakt med oss: 

Telefon: 51 80 39 00 

E-post: kundeservice@skagenfondene.no

 

Møt oss ansikt til ansikt - her er vi: 

Stavanger: Skagen 3, Torgterrassen

Oslo: Fridtjof Nansensplass 6

Bergen: Vågsallmenningen 1

Trondheim: Beddingen 8, Solsiden kjøpesenter

Ålesund: DaaeGården, Langelandsvegen 1

 

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.