Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om oss chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Bilde av en Mac på et bord
Våre fondseksperter har valgt ut rundt 20 kvalitetsfond som kan gi deg god langsiktig avkastning. Aksjefond Anbefalt av SKAGEN.

Hvilke fond bør jeg spare i?

Det er et av de vanligste spørsmålene vi får, og ikke uten grunn. I jungelen av fond og forskjellige spareprodukter kan det være en uoverkommelig oppgave å finne fondene du trenger. Vi ønsker å gjøre det enklere for deg.

Derfor har våre fondseksperter etter grundig jobb funnet frem et 20-talls aksjefond som de mener kan gi deg god langsiktig avkastning. Dette er fond fra ulike norske og utenlandskeforvaltere. Vi kaller dette kvalitetsstempelet Anbefalt av SKAGEN.

Fondsmiksen du ønsker

Anbefalt av SKAGEN er håndplukkede aksjefond fra andre forvaltere, i en rekke ulike kategorier, for eksempel USA-fond, vekstmarkedsfond eller frontier markets. Vi ønsker at du skal få nøyaktig den fondsmiksen du ønsker. Derfor anbefaler vi å for eksempel kombinere SKAGENs egne fond med fond Anbefalt av SKAGEN.

Gratis inngang

Fondene som er Anbefalt av SKAGEN er tilgjengelige for deg som har en aksjesparekonto. Har du ikke aksjesparekonto, kan du opprette en helt gratis hos oss.

Les også

Slik jobber fondsekspertene

Les mer om Anbefalt av SKAGEN

Dette er aksjesparekonto

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.