Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Siden vi ble grunnlagt har vi hatt som mål å være et sosialt ansvarlig selskap. Fra høsten 2019 har vi hevet listen og fremskynder overgangen til å bli et mer bærekraftig fondsselskap, fremme mangfold og likestilling og minke klimaavtrykket vårt.

Vi er opptatt av mangfold og likestilling. 

Vi tar ansvar som arbeidsgiver og innkjøper av varer og tjenester.

Vi bidrar aktivt for å bekjempe klimaendringene. 

Sondre har bærekraft som jobb

I SKAGEN jobber han med å forvalte bærekraftspolicyen. I nært samarbeide med porteføljeforvalterne screenes hvert potensielle selskap mot retningslinjene, både før investeringen gjøres og etter at den er tatt inn i porteføljen.

HR jobber aktivt for mangfold og likestilling

SKAGEN er kåret til et av landets bedre selskaper når det gjelder balanse mellom kvinnelige og mannlige ansatte, mangfold og inkludering og balanse mellom jobb og fritid. "Dette er gledelig og en inspirasjon for videre arbeid", sier HR-direktør Marianne Øvrebø Nordgård.

 

Til Mongolia for å løse problemene i Oyu Tolgoi-gruven

Mongolia har en rik kulturarv og enda rikere naturressurser. Hvordan kunne det gå så galt for de internasjonale investorene i Oyu Tolgoi-gruven? Porteføljeforvalter Fredrik Bjelland dro til Ulan Bator og Gobiørkenen for å finne ut.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up