Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Karriere i SKAGEN Fondene

Med kundens beste for øye, skal vi være den beste aktøren i markedet. Vi tror på ansvar, og at dyktige og motiverte mennesker trives og yter best når de har stimulerende arbeidsoppgaver.

SKAGEN er et selskap i utvikling. Vi tilbyr spennende jobber med utfordringer og muligheter for deg som jobbsøker. Vi tror på ansvar, og at dyktige og motiverte mennesker trives og yter best når de har stimulerende arbeidsoppgaver.

Bli kjent med oss

 

Se våre ledige stillinger her
Bilde av en kvinne
Synnøve er en av SKAGENs dyktige ansatte som jobber med rådgivning.

Derfor valgte vi SKAGEN

Møt noen av våre ansatte som forteller hvorfor de valgte å jobbe for SKAGEN.


SKAGEN tilbyr studenter deltidsstillinger innenfor flere av våre kompetanseområder. Som student i SKAGEN får du en fleksibel deltidsstilling som kan kombineres med studiene samtidig som du oppnår relevant erfaring og kompetanse for fremtiden.

Slik er ansattelsesprosessen av studenter

Foto av to kvinnelige studenter

Ansatte i SKAGEN jobber etter enkle, men nyttige kjerneverdier som gjennomsyrer hele organisasjonen. Verdiene utgjør vår visjon i tillegg til vår filosofi og ideologi, og er avgjørende for å nå selskapets mål.

Vi tror at organisasjoner som forstår og integrerer bærekraft, likestilling og mangfold i sin strategi kommer til å hevde seg over sine konkurrenter over tid.

Forpliktende Likestillingsprogram

United Nations Global Compact

Bærekraft i fokus

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

keyboard_arrow_up