Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

Karriere i SKAGEN Fondene

Med kundens beste for øye, skal vi være den beste aktøren i markedet. Vi tror på ansvar, og at dyktige og motiverte mennesker trives og yter best når de har stimulerende arbeidsoppgaver.

Ansatte i SKAGEN jobber etter enkle, men nyttige kjerneverdier som gjennomsyrer hele organisasjonen. Verdiene utgjør vår visjon i tillegg til vår filosofi og ideologi, og er avgjørende for å nå selskapets mål.

Vi tror at organisasjoner som forstår og integrerer bærekraft, likestilling og mangfold i sin strategi kommer til å hevde seg over sine konkurrenter over tid.

Forpliktende Likestillingsprogram

United Nations Global Compact

Bærekraft i fokus

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.