Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, i samsvar med Ekomloven, lov om elektronisk kommunikasjon (ekstern side). Loven inneholder regler for hvordan informasjonskapsler skal håndteres og hvilken informasjon brukerne har krav på, spesielt med hensyn til «lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr», jfr. § 2-7b.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres i din nettleser - etter at nettstedet har registrert dine valg og innstillinger. Informasjonskapsler er ikke skadelige og inneholder ikke virus.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi – og hva brukes de til?

Informasjonskapslene skal hjelpe deg å få en bedre brukeropplevelse på nettstedet vårt, der formålet er å:

Gi personlige tilpasninger: Å kjenne igjen valg du gjør på nettstedet, som hvilken metode for innlogging eller språk du foretrekker. Dette lagres til neste gang du besøker nettstedet.

Logge inn og forbli innlogget: Sørge for at du kan logge inn og forbli pålogget vår investorportal når du vil utføre oppgaver; kjøpe fond, se beholdningen din, osv.

Kjenne igjen besøk fra returnerende brukere.

Registrere informasjon om bruken din: Gjennom analytiske verktøy får vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet: hvilke sider du besøker, hvilken nettleser du bruker, hvilken nettside du kommer fra, osv. Dette hjelper oss å gjøre nettstedet enda mer tilpasset dine behov.

La deg utføre oppgaven din raskere: Blant annet gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet, at innhold lastes ned fort og at sidene fungerer som de skal.

Gi mer relevant markedsføring: For å vise deg mer relevante annonser og tilbud på andre nettsteder du besøker. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. De er plassert på nettstedet vårt av en tredjeparts annonsenettverk, på vegne av oss og med vår tillatelse.

Hva skal jeg gjøre?

Informasjonskapsel-innstillingen på vårt nettsted er stilt inn på "Tillat alle informasjonskapsler" for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Hvis du samtykker til denne innstillingen, trenger du bare å klikke på «OK» eller navigere videre. Merk: I Norge er det ikke lenger et krav at brukeren må samtykke, men informasjon om bruk av informasjonskapsler må være lett tilgjengelig.

Hva om jeg ikke vil ha informasjonskapsler?

Du kan slå av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke lenger vil være tilgjengelig for deg.

For å få en best mulig brukeropplevelse, anbefaler vi deg derfor å beholde innstillingen på "Tillat alle informasjonskapsler".

Våre personvernregler

Mer informasjon om informasjonskapsler (ekstern side)

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.