Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Begrunnelse for utvelgelse

Styrken til dette fondet ligger i en god forankring og gjennomarbeidet struktur. Forvalterne har historisk skapt veldig gode resultater. Fondet kan godt fungere som en kjerne i en norsk aksjeportefølje.

Begrunnelse for utvelgelse logo

VÅRE EKSPERTERS VURDERING

Fondsmandat

Fondet har en konsentrert portefølje på 20-30 aksjer i segmentet store og mellomstore selskaper notert på Oslo Børs. Fondet vil typisk bygge en portefølje rundt en kjerne av stabile vekstselskaper. Målrettet og grundig fundamentalanalyse av markedsposisjon, ledelse, størrelse, fri kontantstørm, likviditet mm. danner basis for aksjeutvelgelsene.

Forvalter

C WorldWide Asset Management (tidligere Carnegie Kapitalforvaltning) er en nordisk forvalter. Fondet forvaltes av porteføljeforvalter Kristoffer Hodne som startet i C WorldWide i 2019 og porteføljeforvalter Peter Holt som startet i C WorldWide i 2009 og som har vært porteføljeforvalter siden 1994. Forvaltningsselskapet har fulgt de samme prinsippene i over 30 år.

SKAGENs anbefalte eksterne aksjefond kan ikke oppfattes som en personlig investeringsanbefaling (investeringsrådgivning). De anbefalte eksterne aksjefondene er valgt ut fra en rekke kriterier av profesjonelle forvaltere. Dersom du ønsker investeringsrådgivning, som er hensyntatt din økonomiske situasjon og risikotoleranse, kan du kontakte Kundeservice.

 

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt. Oversikt over kostnader finnes på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up