Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Nyheter chevron_right

kundesituasjon4.jpgDere blir enige om hvor ofte det er hensiktsmessig med oppfølgingssamtaler. Lurer du på noe er rådgiveren på plass for å hjelpe deg. Du vil bli invitert til møter og kundearrangementer som kan gi deg ny innsikt, og mottar jevnlig informasjon om fondenes prestasjoner og markedsutsikter. Og lurer du på noe, er rådgiveren på plass for å hjelpe deg. Det er bare å ta kontakt.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Informasjon om kostnader og ytterligere opplysninger finnes i fondenes nøkkelinformasjon og prospekt på www.skagenfondene.no/kostnader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å registrere samtykker du til at SKAGEN registrerer e-postadressen din for dette formålet. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å bruke lenken i e-postene du mottar. Se mer info rundt SKAGENs personvernregler.

keyboard_arrow_up