Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Verdien av god rådgivning

Bedre avkastning, skreddersydde løsninger og en profesjonell samtalepartner er noen av fordelene med rådgivning fra våre erfarne formuesforvaltere.

Kartlegging

Vi avdekker dine behov og ønsker for formuen

Hvilke forventninger har du – til rådgivningen og avkastningen?

Innledende analyse

Investeringsstrategi

Mål og risikoanalyse

Investeringshorisont

Kapitalbehov i fremtiden

Investeringsvalg

Kapitalplassering

Produktvalg

Oppfølging og dokumentasjon

Vi blir enige om frekvens for oppfølging (månedlig, årlig)

Avkastnings- eller hendelsesdrevet

Skriftlig rådgivningsforslag

Rapportering

Resultater

Hendelser å følge med på

Evaluering

Endringer i strategi eller behov

Bilde av en mann
"De som oppnår best avkastning er de som ikke gjør noe", porteføljestrateg og forvalter Stein Svalestad.

Redusere feil

Dessverre er en av de største farene for en god langsiktig avkastning våre egne feilvurderinger. Kanskje er det nye investeringsmuligheter som dukker opp, kanskje gir ikke den opprinnelige porteføljen den avkastningen du forventet i et kvartal. Mange penger er gått tapt i jakten på høyere avkastning, fremfor å ha is i magen.

De som oppnår best avkastning er de som ikke gjør noe, porteføljestrateg og forvalter Stein Svalestad

I en studie utført av den amerikanske forvaltergiganten Fidelity fant man at de som hadde best avkastning enten hadde glemt investeringen sin, eller var dødsbo.

Vi kaller denne effekten for Gamma – altså den menneskelige komponenten i avkastningen kundene oppnår. Vårt mål er å gjøre Gamma positiv, altså at valgene kundene tar i samråd med formuesforvalter skal gi positive bidrag til avkastningen. Med skreddersydde løsninger og god oppfølging kan du være trygg på at investeringene dine er plassert på best mulig måte.

Kvinner drikker kaffe og sjekker mobilen i en bil.
P.S. Krøyer, Marie Krøyer, Stenbjerg 1889. Bildet er manipulert og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Avanserte verktøy

For å gi høyt verdsatte kunder de beste rådene basert på all tilgjengelig kunnskap, har vi utviklet avanserte dataverktøy til hjelp i rådgivningsprosessen.

Det er fortsatt mennesker, ikke maskiner, som gir råd, men takket være rådgivningsverktøyet kan vi simulere ulike utfall av ulike investeringsvalg. Det gjør det tydeligere for kunden og kan gi bedre avkastning på sikt.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up